Nep bontjassen

Nep BontjassenNep bontjassen zijn een geschikt alternatief voor een echte bontjas

Dit kan om verschillende redenen zo zijn. Een echte bontjas is bijvoorbeeld heel erg veel duurder dan nep bontjassen. Daarnaast zijn er geen dieren gedood voor nep bontjassen. Voor een echte bontjas daarentegen worden wel dieren gedood. Neem bijvoorbeeld een jas van nertsenbont.

Je hebt heel erg veel van deze diertjes nodig om één jas van te maken. Ook worden er jonge zeehondjes doodgeknuppeld om er vervolgens een jas van te kunnen maken.

Hier heb je ook heel erg veel jonge zeehondjes voor nodig

Nep bontjassen lijken steeds meer op echte bontjassen, soms kun je het verschil niet eens zien. De kleuren komen steeds beter overeen en ook de structuur van de vacht voelt hetzelfde aan. Steeds meer kledinglijnen weren echt bont en verwerking nep bond in hun kleding.

Nep bontjassen worden zo steeds aantrekkelijker om te kopen. Het kost je heel erg veel minder geld, je spaart een heleboel dieren die anders in de kleding verwerkt zouden worden en nep bontjassen zijn vaak lastig van echte bontjassen te onderscheiden.

Combineer met échte elementen

Natuurlijk is het voor experts duidelijk dat je een fake jas aanhebt – maar dat is geen schande meer vandaag de dag. Ik raad faux-fur dragers aan om te combineren met authentieke elementen zoals een armband met een echte edelsteen of een lederen handtas zoals deze van Lanvin bijvoorbeeld.