Bontjassen kopen

Bontjassen KopenBont is terug

Al jarenlang zijn er discussies lopende aangaande het gebruik en dragen van bont. Is het dragen van bont wel of not done? Is bont in ons land nog wel verkoopbaar? Waar kan men nog bontjassen kopen? We worden echter de laatste jaren geconfronteerd met een verrassende wending in de bontverkoop.

Jongeren denken anders over bont

Pakweg 30 jaar geleden was de strijd tegen bont op zijn heetst. Vrijwel nergens kon men meer bontjassen kopen en vele bontjasdragers zijn door de actievoerders indertijd beklad met verf. Deze tijden behoren inmiddels tot het verleden.

Wereldberoemde popartiesten en modellen hullen zich op het podium en de catwalk in bont en sporen op deze manier de jonge generaties weer tot bontjassen kopen aan. Terwijl men in de politiek nog niet uitgediscussieerd is over de bontfokkerij, lijkt het er op dat de consument de beslissing al voor hen genomen heeft volgens blogger Kristel.biz die hierover al meermaals een artikel plaatste.

De trend van bontjassen kopen

Bont is weer helemaal in de mode, bont is door de eeuwen heen al een uiting van status geweest en wie wil er nu geen bepaalde vorm van status uitstralen? Zo ziet het er naar uit dat het bontjassen kopen en dragen weer een heel normaal straatbeeld gaat worden